30 Mart 2016 Çarşamba

Lazer İşlemeli Kristal Masa İsimlikleri





Lüks masa isimliklerimiz de lazer ile yazı yazılmaktadır. Kristal isim blokunun içine iki boyutlu olarak yazı işlenir. Yazı tamamen şeffaf olup camın içinde ufak noktaların birleşmesi ile oluşur. Bu yöntem ile hazırlanan ürün kalıcıdır.


VİP masa isimliklerimiz de kullandığımız malzeme temel olarak kristaldir. Çünkü kristal her hangi bir eskime olmaz. Yıllarca ilk günkü gibi kalır. Ürünlerimizde bazı aksesuarların yeri değiştirebilinir. Örnek olarak istiridye ataçlık ile kartvizitliğin yerleri değişebilir. Ancak yoğun üretim içinde bu tip özel istekleri her zaman için kabul edilemeyebilir.

Lüks modellerimizde yazılama genelde lazer ile yapılır. Piyasada bulanabilecek çoğu modelde kumlama veya lazer kazıma kullanılmaktadır. Ancak kristalin içine değil üst yüzeye işleme yapıldığı için zamanla eskir ve silinme yapar. Biz bunun yerine lazer ile kristalin içine işleme yapmaktayız. Bu şekilde kalıcılık sağlanmaktadır.



Lazer ile yazılar şeffaftır. Kullanılan teknik tamamen kristalin cam gövdesinin içine ufak noktalar oluşturulması ile yapılır. Çok ufak nokta şeklinde yapılan patlamalar ile kristalde ışık kırılmaları sağlanır. Bu ışık kırılmaları santimetre kareye binlerle ifade edilmektedir. Ortada ise tamamen kristalin içinde işlenen bir desen oluşur. Koyu zeminlerde daha net gözükmekle birlikte yoğun ışık altında şeffaflık artar. Ancak masalarımız genelde koyu renkte olduğu için yazılarda herhangi bir kayıp olmaz.



Özel logo ve resim işleme de yapılmaktadır. Birçok kurum ve şirketin logo ve amblemi bizde mevcuttur. Ancak isterseniz bize sizde ulaştırabiliriz. Genel olarak müşterilerimiz mülki erkân, askeri personel, adalet personeli, çeşitli meslek grupları mensupları olduğu için hazırda birçok görselimiz mevcuttur.

Kristal vip masa isimliklerimizi ortalama 3 iş gününde hazırlamaktayız.  Hafta sonları üretim yapılmamaktadır.  Üretim sipariş verdiğiniz günden sonraki ilk iş gününde başlar.  Aksesuar değişimleri, özel istekler veya isim, ünvan ya da logo bize ulaştıktan sonra hazırlanmaya başlanır. Hazırlanmaya başlanan ürünlerde değişim kabul edilmez. Zira üretim otomasyonuna giren bir ürünün geri dönüşümü mümkün değildir.  Bu yüzden ücret iadesi veya değişim yapılamamaktadır.



Öncelikle bu ürünlerimizi en çok avukat, hâkim, savcı, doktor, eczane sahipleri ve çeşitli kurum ve şirketlerde görev yapan üst düzey yöneticiler tercih etmektedir. Aynı zamanda müvekkiller avukatlara veya hastaları doktorlarına masa isimliklerimizden hediye etmektedir.

Siparişlerinizi internet sitemizden (www.hediyenizbizden.com) vermenizi önemle rica ederiz. Sipariş takibi, faturalandırma ve kanuni sebepler nedeniyle telefon veya diğer yöntemler ile sipariş kabul etmiyoruz. Web sitemiz üzerinde kredi kartı veya havale ile ödeme yapabilirsiniz. Garanti Bankası üye işyeri olarak e-ticaret ödemelerimizi Garanti Bankası alt yapısı ile alıyoruz. Ayrıca diğer kartlara taksit imkânı sunmak üzere iyzico - Kolay Ödeme sistemlerini kullanmaktayız. Garanti Bankası müşterisi olduğumuz için havale / EFT ödemelerinizi bu bankada bulunan kurumsal hesabımıza yapabilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir ödeme şekli kabul edilmemektedir.




Firmamız İstanbul Ticaret odasına kayıtlı bir firmadır. 2009 senesinden beri internet üzerinde kişiye ve isme özel hediye satışı yapmaktadır. Uzmanlık alanımız masa isimlikleri ve fotoğraflı puzzle / yapbozdur.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder